Fem retter med spansk vinmenu

27. februar 2012

Fredag d.2. marts 2012 hos SMAG kan du opleve fem retter af Jakob Vinkler og Claus Udengaard med en spansk vinmenu fra Laudrupvine.cArrangementet holdes i samarbejde med Hos Walter. Menuen serveres ved det store bord i stuen på 1. sal i Smag kl. 18:30.

 

Menu:
Vin- Cava Parxet brut - Sprøde linsechips med salsa og farver

 

Vin - Austum Rueda Verdejo - Torskefisk med urter og brødkrumme serveret med blomkålsrisotto soya og mandler.

 

Vin - Muga Blanco - Hårdt ristet laks med mango, lime og syltet rødløg.


Vin -12 Volt Mallorca - Vinter oksesteg med græskar, æbler selleri og jordskokker supleret med sauce og fantasi.

 

Vin - Don PX 1982 - Cremebrüle med spiced frugt, sorbet og et tvist chokolade.

 

Kaffe og sødt!
Pris 795 kr. pr kuvert
 
Tilmelding SMAG tlf. 3514 1114


« Tilbage