Molbordet & Ree Park

28. marts 2013

Et nyt samarbejde mellem Ree Park og Molbordet har som mål,  at give gæsterne i Ree Park lyst til at se sig omkring i vores område - og måske besøge en af Molbordets virksomheder! Ree Park er én af Djurslands helt store turistattraktioner med omkring 200.000 gæster pr. år. Nu har Molbordet fået hyldeplads i parkens butik, og her kan gæsterne fremover købe flere af Molbordets lækkerier. Det er Ree Parks direktør Jesper Stagegaard, som har taget initiativet til samarbejdet med Molbordet;

 - Jeg har flere gange oplevet, at vores gæster bliver overraskede, når vi fortæller dem om, hvad lokalområdet ellers har at byde på. Det er rigtig ærgerligt! Vi skal være med til at brede området ud for vores gæster og give dem mulighed for at smage lidt på Mols og omegn! Det handler om at skabe bevidsthed og helstøbte oplevelser for vores gæster på Djursland.


I første omgang har butikken i Ree Park øl og sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri, chokolade fra Woodshade Organics, mjød fra Mjødgaard, honning fra HELT og kaffe fra Malabar på hylderne. 


-Det er rigtig dejligt, at Ree Park byder Molbordet indenfor på den måde! I Molbordet vil vi rigtig gerne vise vores varer frem og fortælle historien bag dem. Vi håber, at nogle af Ree Parks mange gæster får smag for det, vi går og laver. Ja, og så må de selvfølgelig meget gerne købe en masse med hjem, siger fortæller René Povlsen fra SuperBest i Rønde og formand for Molbordet med et smil.
 
 Kig forbi  www.reepark.dk & facebook.com/reepark


« Tilbage